So much to do, so little time

När jag har för mycket att göra så lägger jag ner totalt. Det är inte bra. Hittar alltid på saker att göra som jag egentligen inte har något behov av att pyssla med. Att bocka av på listan: Verksamhetsplan för år 08/09!! Nu!

Idag skickade vi tillbaka ringmåtten som vi haft hemma i ca ett dygn och provat. Det blir helt släta ringar, inga krusiduller. Lite tråkigt kan jag tycka, men samtidigt så kommer det ju bli så mycket lättare att anpassa med en vigselring sen. Hoppas, hoppas att de blir så fina som de verkar vara. Hoppas också att storlekarna blir rätt. Är lite orolig (men inte såå mycket). Har börjat smygplanera lite inför bröllopet också. Tror att det blir i juli 2010, så det finns gott om planeringstid.

Var hos gynekologen första april, där jag blev kollad med ultraljud (inget konstigt med varken livmoder eller äggstockar) och sedan fick jag progesteron utskrivet. Förhoppningsvis ska det sparka kroppen rätt och få den att inse att det är vettigt med ägglossning ca var 28:e dag, istället för lite då och då är den känner för det.
Har knaprat i mig 6 av 10 tabletter denna månad. Biverkningarna är att pms-besvären ökar. I mitt fall innebär det ÖMMA bröst. Nåja, det kan man stå ut med ett tag. Tyckte dock att gyn-situationen var lite stressad. Förtod inte riktigt när jag ska kontakta henne nästa gång. Hm, tror jag gör det inför nästa ÄL.

Jaa, det var väl det senaste.

RSS 2.0